Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Accidentul în care au murit doi fraţi la Doaga, produs din cauza neatenţiei


   Pasagerul din autoturismul Audi, implicat în accidentul mortal de joi seara, produs în apropiere de Doaga, s-a ales cu răni ușoare. În urma investigațiilor efectuate, cadrele medicale au ajuns la concluzia că Ionel B., de 29 de ani, din Galați, care se afla într-un autoturism Audi, de care s-a izbit un Logan, a suferit răni ușoare. Potrivit cadrelor medicale, el s-a ales doar cu contuzii și traumatisme, nu și cu fracturi.
    Reamintim că joi seara, pe DN 24 Tișița-Cosmești, în apropiere de Doaga, s-a produs un grav accident rutier, în urma căruia doi frați din Cosmești, județul Galați, au murit. Åžoferul unui autoturism Dacia Logan, Vasile Sîrghi, de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan dinspre Tișița spre Cosmești, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, unde a fost acroșat de un autoturism Audi, care circula din sens opus și care era condus de Ionuț Burghel. În urma impactului, șoferul Loganului și fratele său, Costel Sîrghi, de 19 ani, au murit. Åžoferul Audi-ului s-a ales și el cu ceva răni, dar nu a mers la spital imediat după accident, în timp ce cumnatul său a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul din Focșani, unde medicii au stabilit că starea sa de sănătate este bună.
    Vineri, polițiștii au venit cu precizări în cazul acestui accident. Potrivit oamenilor legii, „la data de 29.08.2013, ora 17.45, pe DN 24, la km 3+969 m, în afara localității Tișița, S. Vasile, de 20 ani, din comuna Cosmești, județul Galați, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de carosabil umed, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto din autoturismul marca Dacia și a pasagerului S. Costel, de 19 ani, și rănirea ușoară a lui B. Ionel, de 29 ani, pasager în Audi. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?