Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Seniorii Farului Constanţa au fost mai buni


   Echipa de rugby Under 19 a Liceului cu Program Focșani a pierdut al treilea meci din cadrul stagiului de pregătire pe care gruparea focșăneană îl efectuează în stațiunea Mamaia. Focșănenii au cedat, 5-30 în fața echipei de seniori Farul Constanța, grupare care activează în Superliga CEC Bank. Punctele echipei focșănene au fost marcate de George Tătăruș (un eseu). 
   Federația Română de Rugby a stabilit calendarul competițional al sezonului 2013-2014 din Divizia Națională de juniori Under 19, cu șapte echipe la start, întrecere la care va participa și formația Liceului cu Program Sportiv Focșani. În prima etapă, programată sâmbătă, 14 septembrie, focșănenii antrenați de Viorel Ion și Romeo Păun vor evolua acasă, pe Stadionul Tineretului împotriva formației Liceul Aurel Vlaicu București. 
   Seria este formată din șapte echipe: SA CSS Steaua București, LPS Focșani, CTMRTF București, CSÅž Bîrlad, CSO Pantelimon, CNAV București și LPS Constanța. Se vor disputa patru turnee, primele două fiind deja stabilite: în week-end la Bîrlad, iar al doilea, la Focșani pe 7 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?