Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Poliţiştii au scos toate radarele în trafic


   Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea au scos toate radarele în trafic. Oamenii legii continuă seria de acțiuni preventive pentru reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectării normelor legale cu privire la circulația pe drumurile publice, în special a celor care reglementează regimul legal de viteză. Astfel, în perioada 29 – 31 august, sub coordonarea de specialitate a Direcției Rutiere din IGPR, polițiștii de la rutieră, împreună cu cei de la ordine publică, acționează în trafic, folosind toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor din dotare, amplasate în sistem cascadă. 
   Printre principalele cauze de producere a accidentelor grave de circulație se regăsește, în continuare, nerespectarea regimului legal de viteză, prin cele două forme de manifestare, respectiv viteza excesivă ori neadaptarea acesteia la condițiile de drum. Polițiștii desfășoară numeroase activități de reducere a evenimentelor rutiere grave, prin informarea conducătorilor auto cu privire la pericolul la care se expun atât ei, cât și pe ceilalți participanți la trafic prin nerespectarea normelor legale, precum și prin acțiuni de sancționare a abaterilor rutiere.
   Polițiștii vrânceni le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență, cu viteză adaptată carosabilului umed și să acorde o atenție sporită pietonilor.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?