Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

LPS Focşani a pierdut amicalul cu LPS Constanţa


   Federația Română de Rugby a stabilit calendarul competițional al sezonului 2013-2014 din Divizia Națională de juniori Under 19, cu șapte echipe la start, întrecere la care va participa și formația Liceului cu Program Sportiv Focșani. În prima etapă, programată sâmbătă, 14 septembrie, focșănenii antrenați de Viorel Ion și Romeo Păun vor evolua acasă, pe Stadionul Tineretului împotriva formației Liceul Aurel Vlaicu București. 
   Seria este formată din șapte echipe: SA CSS Steaua București, LPS Focșani, CTMRTF București, CSÅž Bîrlad, CSO Pantelimon, CNAV București și LPS Constanța. Se vor disputa patru turnee, primele două fiind deja stabilite: în week-end la Bîrlad, iar al doilea, la Focșani pe 7 septembrie. Echipa care la sfârșitul celor 4 turnee va termina pe locul I va fi declarată campioană națională și va primi cupă, diplomă, medalii și tricouri, echipa de pe locul al II-lea va fi declarată vicecampioană, primind cupă, diplomă, medalii, iar echipa clasată pe locul al III-lea va primi cupă și diplomă.
LPS Focșani – LPS Constanța 25-27 (14-7)
   Echipa de rugby Under 19 a Liceului cu Program Focșani a pierdut al doilea meci din cadrul stagiului de pregătire pe care gruparea focșăneană îl efectuează în stațiunea Mamaia. Focșănenii au cedat, 25-27 în fața echipei LPS Constanța, după ce la pauză LPS Focșani a condus cu 14-7. „Am făcut un joc foarte bun în prima repriză, apoi în actul secund am făcut mai multe schimbări și asta s-a văzut în rezultatul final. Per total, sunt mulțumit de jocul prestat deoarece am pus accent mai mult pe apărare”, ne-a declarat antrenorul Viorel Ion. 
   Aseară, după închiderea ediției noastre, LPS Focșani a susținut ultimul meci amical din cadrul cantonamentului, împotriva formației de seniori a Farului Constanța. În altă ordinde de idei, gruparea de pe Milcov și-a asigurat serviciile a cinci jucători noi: Răzvan Năpîrcă, Ioniță Nistor, Andrei Deliu, Vasile Moise (toți transferați de la CSÅž Unirea Iași) și Auraș Marin (adus de la Stejarul Buzău). 
Patru jucători merg cu „Naționala” în Polonia și Lituania
   Antrenorii federali ai „Naționalei” Under 18 au convocat patru rugbiști de la LPS Focșani la un stagiu de pregătire care va avea loc în perioada 1-8 septembrie la Snagov. Aceștia sunt Răzvan Năpîrcă, Răzvan Berbece, Răzvan Rusu și George Tătăruș. 
   România se pregătește de Campionatul European care va avea loc anul viitor. După stagiul de la Snagov, Naționala României va efectua un turneu în Polonia și Lituania. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?