Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Fotbal județean – Finala Cupei României, astăzi, pe Milcovul

  • De la ora 17:00, Victoria Gugești – CSM Adjud 1946

Finala județeană a Cupei României la fotbal va avea loc astăzi, de la ora 17:00, pe Stadionul Milcovul între campioana Victoria Gugești și a doua clasată, CSM Adjud 1946, cele mai bune echipe ale sezonului competițional 2022-2023.

Este un eveniment pregătit ca atare de AJF Vrancea, care a invitat două foste glorii ale fotbalului focșănean – Puiu Oprișan și Gică Canaragiu să dea lovitura în începere a meciului. La final, AJF Vrancea va oferii premiile celor două finaliste.

Cu prilejul finalei Cupei, vor fi premiate și campioanele județene la juniori C – Prosport Focșani, la elită și Inizio Focșani, și fetele de la Estera Țifești, campioane la U 11. Într-un comunicat de presă, AJF Vrancea precizează că ”Pentru buna desfășurarea a jocului de cupă”, … accesul suporterilor oaspeți (CSM Adjud 1946) se face pe poarta de la Restaurant Majestic, accesul suporterilor gazde (Victoria Gugești), pe poarta de acces de la Restaurant Amadeus. Dispunerea suporterilor gazde: tribuna a II-a; Dispunerea suporterilor oaspeți – tribuna I. Accesul suporterilor oaspeților se va face înaintea accesului suporterilor gazdă. Premierile fac parte din proiectul Dezvoltarea fotbalului din Vrancea/Sportul pentru toți, derulat de AJF Vrancea și CJ Vrancea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?