Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Arest menţinut pentru un tânăr de 25 de ani


   Focșăneanul care a prădat mai multe locuințe din municipiu, lăsând în urmă o pagubă totală de 9.000 de lei, va rămâne în arest. Magistrații Tribunalului Vrancea au decis, ieri, respingereea recursului formulat de Gheorghe P., de 25 de ani. „Respinge recursul declarat de inculpatul P. Silviu Gheorghe, ca nefondat. Dispune ca onorariul de avocat din oficiu de 100 lei să fie avansat din fondul Ministerului Justiției. Obligă pe recurentul la 200 lei cheltuieli judiciare către stat”, se arată în hotărârea pronunțată ieri, care este definitivă.
   O lună de zile a durat activitatea infracțională a tânărului. Din primele verificări, a rezultat faptul că acesta pătrundea pe geamurile sau ușile lăsate deschise ale imobilelor și sustrăgea bunuri electronice, electrocasnice, sume de bani și bijuteri. Vinerea trecută, omul a fost reținut pe bază de ordonanță, iar sâmbătă judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele său.
   Tot săptămâna trecută, un alt tânăr a ajuns după gratii după ce a folosit același mod de operare în aceea ce privește furturile din locuințe. Tânărul, care era un cunoscut de-al oamenilor legii, pătrundea chiar și în imobilele situate la etaj, acolo unde găsea ferestrele deschise. Hoțul „alpinist” nu se sfia să fure chiar și în cazul în care proprietarii erau în casă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?