Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Premierul Ponta nu este de acord cu numirea lui Săpunaru la Transporturi


   Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca deputatul Nini Săpunaru să preia postul de ministru al Transporturilor și i-a cerut președintelui PNL, Crin Antonescu, o altă nominalizare pentru acest portofoliu, au declarat agenției Mediafax surse politice.
    Întrebat despre această situație, deputatul Săpunaru a declarat că așteaptă până când propunerea pentru postul de ministru al Transporturilor va fi aprobată de colegii din partid. „Nu pot comenta nimic până când colegii din PNL vor lua o decizie pentru funcția de ministru al Transporturilor”, a afirmat Nini Săpunaru. Inițial, deputatul PNL Nini Săpunaru a declarat, joi seară, că a fost sunat și întrebat dacă acceptă propunerea președintelui PNL, Crin Antonescu, către forurile de conducere ale partidului, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunând că a fost de acord și că a fost autorizat să anunțe acest lucru.
    Ulterior, președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că PNL va propune un lider liberal pentru șefia Transporturilor duminică după prânz, după o discuție care va avea loc, dimineața, în Consiliul Național al PNL.
    Luni dimineața, premierul Victor Ponta îi va trimite președintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcția de ministru al Transporturilor.

22 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?