Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

”Crema” actorilor de acţiune, în filmul ”Eroi de sacrificiu”, la Balada


   În acest sfârșit de săptămână sunteți așteptați, ca de obicei, la film, la cinematograful Balada din Focșani, unde vor rula trei filme, pentru toate categoriile de public. Sâmbătă și duminică, de la ora 15.00, cei mici sunt așteptați la filmul de animație „Motanul încălțat”, care este dublat în limba română.
    De la ora 17.00 este programat filmul de acțiune și aventuri „Eroi de sacrificiu 2”. Sylvester Stallone, creatorul acestui film, reunește cele mai mari staruri ale filmului de acțiune și aventură, o distribuție de excepție, în premieră pe piața cinematografică. Al doilea film al seriei îi reunește pe actorii Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews și Randy Couture. Acestora li se alătură Bruce Willis și Arnold Schwarzenegger, precum și Liam Hemsworth, legenda artelor marțiale Chuck Norris și Jean Claude Van Damme, Scott Adkins, dar și actrița chinezoaică Yu Nan, prima femeie din trupa „eroilor de sacrificiu”. Aceștia sunt obligați să se lupte într-un un teritoriu ostil lor, în care șansele le sunt potrivnice. Hotărâți să se răzbune, mercenarii provoacă haos și distrugere în tabăra adversarilor, demolând tot ce le iese în cale și demascând o amenințare neașteptată: trei kilograme de plutoniu, cantitate suficientă cât să modifice echilibrul marilor puteri nucleare ale lumii.
    De la ora 19.00 este programată comedia „A venit sfârșitu”. În urma unei serii de evenimente neobișnuite și de proporții catastrofale, care devastează orașul Los Angeles, un grup de șase prieteni sunt nevoiți să se baricadeze într-o casă. Afară, lumea se duce de râpă. Înăuntru, prietenia lor e pusă la grea încercare de stresul izolării și împuținarea proviziilor. În cele din urmă, ei vor fi nevoiți să-și părăsească adăpostul, înfruntându-și soarta și descoperind adevărata semnificație a prieteniei și izbăvirii.
    Åži la Odobești va fi proiectat un film duminică, de la ora 11.00, la Casa de Cultură „C. C. Giurescu”. Este vorba despre „Câini și pisici 2”.
    Prețul unui bilet de intrare la film este 5 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?