Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Primarul Ţandără de la Gura Caliţei va fi naş mare


   Primarul de la Gura Caliței, Nicolae Å¢andără va fi naș mare la finele acestei săptămâni. Edilul va cununa, sâmbătă, 24 august, împreună cu soția sa o familie de tineri. Finii acestuia vor fi Nicoleta și Nicu Toma din satul Plopul și au 22, respectiv 31 de ani, dar muncesc în Italia. Au decis să facă nunta în satul natal și nu la restaurant, pentru a putea participa și omul sărac și cel bogat. Primarul Å¢andără a spus că este prima pereche de fini cărora le devine părinte spiritual și acesta nu este decât începutul.
    Cum primarul este nănaș mare, de data aceasta cununia civilă de la primărie va fi oficializată de ofițerul stării civile. „Sunt primii mei fini. Sunt extrem de bucuros pentru acest eveniment. Nicoleta și Nicu Toma sunt doi tineri din satul Plopul veniți din Italia, unde muncesc împreună. Au studii, el a terminat o postliceală în silvicultură, iar ea este studentă la ASE la contabilitate. Tatăl fetei mi-a fost coleg de generală din clasa a V-a până în clasa a VIII-a, iar tatăl finului îmi este oarecum și rudă mai îndepărtată. Am ținut neapărat ca nunta să fie acolo în sat să poată participa și cel sărac și cel bogat pentru că atunci când se duc la restaurant trebuie să aibă o altă ținută și necesită mai mulți bani. Cununia religioasă va fi la biserica Sfântul Nicolae din satul Plopu și petrecerea la casa mirelui”, a spus primarul Nicolae Å¢andără.
    Cotidianul „Monitorul de Vrancea” le urează tinerilor însurăței „Casă de Piatră” și prunci frumoși, iar nănașului mare să nu se opreasă la prima pereche de fini.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?