Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tinerii care furau bani din bancomatele de la Buzău rămân în arest


   Cei doi tineri focșăneni, arestați de magistrații Judecătoriei Buzău la sfârșitul săptămânii trecute, după ce au fost prinși în flagrant scoțând ilegal bani de la un bancomat, vor rămâne în arest. Judecătorii Tribunalului Buzău au respins recursurile celor doi băieți. „Respinge ca nefondate recursurile declarate de către inculpații S. Marian Robert și B. Dumitru Alexandru. Obligă recurenții la câte 140 lei cheltuieli judiciare către stat, din care 100 lei fiecare onorariu apărător din oficiu”, se arată în soluție, care este definitivă.
   Cei doi tineri din Vrancea au fost prinși în flagrant vineri seară, în municipiul Buzău, în zona Unirii, chiar în timp ce sustrăgeau banii. Sâmbătă, ei au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit faptul că cei doi tineri sunt principalii suspecți și în alte patru furturi din bancomate, comise în perioada iunie -august pe raza municipiului Buzău, cu un prejudiciu total de circa 1.000 de lei.
   Potrivit unor surse, cei doi focșăneni introduceau în fanta de eliberare a banilor de la ATM-uri un dispozitiv cu bandă adezivă, confecționat chiar de ei, iar atunci când un cetățean încerca să scoată bani, bancnotele rămâneau lipite în interiorul fantei. Ei luau apoi fantele, cu tot cu bani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?