Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

VIDEO şi GALERIE FOTO: Un bărbat rănit şi trei maşini avariate, la intrare în Boloteşti


  

 

   Un bărbat a ajuns la spital, aseară, cu un traumatism ușor adominal, în urma unui accident rutier produs pe DN2D, aproape de intrarea în localitatea Bolotești, dinspre Focșani. Accidentul a avut loc în jurul orelor 18.30. În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat organele de poliție, o ambulanță SMURD și o mașină de descarcerare.
   Din primele cercetări a rezultat că de producerea evenimentului se face vinovat conducătorul unui VW Golf  înmatriculat în județul Vrancea, Adrian Ieșeanu, care circula pe direcția Focșani-Bolotești. Acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o Dacia Papuc înmatriculată în județul Galați, încărcată cu struguri. Mașina Dacia Papuc a fost proiectată în afara părții carosabile, după care autoturimsul VW Golf a lovit în partea dreapată o betonieră care circula regulamentar. În cele din urmă, s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului. Toate cele trei autoturismele au fost avariate.
   Mașina care transporta struguri a fost cea mai avariată dintre toate. Conducătorul auto, respectiv Micloș Gabor, de 49 de ani, din Pufești, a fost preluat ulterior de o ambulață SMURD și dus la spital. „Cel care venea dinspre Focșani a depășit o altă mașină și a intrat în mine și m-a aruncat acolo. Åžoferul e la spital, l-a luat ambulanța. Era sânge și pe acte. Băiatul cu Golf-ul e vinovat”, a declarat pasagerul din Dacia Papuc. 
   Conducătorul autoturismului VW Golf , Adrian Ieșeanu, nu mai știa exact dacă a intrat în depășire înainte de accident, dar își amintea că a auzit un zgomot la o roată din dreapta și că a acroșat o oglindă de la o altă mașină. „Am auzit zgomot la roata dreaptă, am atins oglinda la altă mașină și de acolo m-a ricoșat în altă mașină, care venea din sens opus. Eu sunt de vină. S-a întâmplat, s-a întâmplat… Viteză nu am avut, că se poate controla”, a declarat Adrian Ieșeanu, de 28 de ani, din Focșani.
   De la înălțimea betonierei, șoferul acesteia a văzut bine cum s-a întâmplat evenimentul. El a declarat că „băiatul cu VW a intrat cu mașina pe contrasens, nu depășea, nu nimic. Cică a avut ceva probleme la direcție sau la roată. A intrat într-o Dacie Papuc, după care a ricoșat în mine”.
   Criminaliștii au efectuat cercetările la fața locului, iar șoferii au fost testați pentru a se verifica dacă înainte de a se urca la volan consumaseră băuturi alcoolice. Rezultatul a fost zero atât în cazul conducătorului autoturismului VW cât și în cazul șoferului betonierei. „Din primele cercetări a rezultat faptul că șoferul autoturismului marca VW a pierdut controlul direcției de mers, a intrat pe contrasens și a acroșat o altă mașină, după care s-a oprit în betonieră. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unei persoane din celălalt autoturism, cu care a intrat în coliziune. Urmează să facem cercetări, să vedem care este starea victimei și în funcție de aceasta vom dispune măsuri legale”, a declarat polițistul Sorin Tutoveanu, din cadrul Poliției Odobești.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?