Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Iulian Pitulac a luat „bronzul“ la Campionatul Mondial al Poliţiştilor şi Pompierilor


   Plutonierul Iulian Pitulac, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea și legitimat la clubul Dragon Taekwondo Focșani a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial al Polițiștilor și Pompierilor, competiție care a avut loc la Belfast (Irlanda de Nord) și la care au concurat aproximativ 17.000 de sportivi la 56 de discipline sportive. Pitulac a participat la categoria -68 de kilograme și este pregătit de Cristi Mălureanu.
   În palmaresul sportivului se află un titlu de campion balcanic, de 2 ori a obținut locul 3 la Balcaniadă, este de 6 ori campion național și de 4 ori a obținut medalia de aur la Cupa României. Un alt sportiv vrâncean, plutonierul Nicolae Enache s-a oprit în faza optimilor la judo. Sportivul, legitimat la clubul CSM 2007 Focșani) a intrat în concurs la categoria 81 de kilograme și este antrenat de Stănică Grosu. În urmă cu doi ani de zile, la ediția din 2011 desfășurată la New York, Nicolae Enache a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, iar Iulian Pitulac a cucerit medalia de bronz.
   În altă ordine de idei, pentru sportivii de la clubul de taekwondo Dragon Focșani va urma o nouă perioadă de pregătire în vederea competiiților viitoare. „Pentru clubul nostru va urma un stagiu tehnic de pregătire la Sovata, apoi din luna septembrie vom relua antrenamentele pentru a pregăti cât mai bine Cupa României la taekwondo WTF, competiție care se va desfășura în luna octombrie”, ne-a declarat Cristi Mălureanu, antrenorul sportivilor de la AS Dragon Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?