Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Echipa de baschet Fantastic Four Focşani, pe locul 2 la Streeetball Challenge


   Timp de două zile, pe 10 și 11 august, în Bacău s-a desfășurat cea de-a treia ediție a Streeetball Challenge, o competiție de baschet de stradă cu echipe de cât trei oameni. Turneul s-a desfășurat, anul acesta, pe terenul de la Colegiul Anghel Saligny. De fapt, improrpiu spus „turneu”, anul acesta Bacău Streetball Challenge transformându-se într-un adevărat festival. Pe lângă meciurile propriu-zise, a avut loc și un târg de produse artizanale, o întrecere de grafitti pe zidurile liceului, demonstrații de baschet.
   Organizatorii doresc să promoveze baschetul în zona Moldovei, zona care nu are în prima ligă națională nicio echipă, acest sport fiind mai puțin practicat. Publicul, format în mare majoritate din cei eliminați pe parcurs, a fost generos cu echipele rămase în lupta pentru titlu. Deși echipele erau echilibrate valoric, formațiile învinse n-au contestat vehement eliminarea, ci au dat dovadă de fair-play. Aceeași a fost situația celor trei finale, unde miza era maximă, deciziile arbitrilor fiind acceptate fără crâcnire.
   La secțiunea juniori, campioana din precedentele ediții, Fantastic Four Focșani, a fost învinsă clar, cu 15-6, înainte de trecerea timpului limită, de o echipă cu nume adormitor, Nu Åžtim Jocul (Brașov). Din echipa focșăneană au făcut parte Andrei Neguroiu, Ioniță și Å¢îbîrnă. Neguroiu, alături de Pîrvu, Seciu și Vechiu au participat și la categoria Open, dar s-au oprit în faza optimilor de finală.
Pentru performanța obținută, locul 2 la juniori, echipa Fantastic Four Focșani a primit medalii, cupe, tricouri și un voucher în valoare de 300 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?