Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Superliga Altdorf Tehnik: Derbiul de la Dumbrăveni, câștigat de oaspeți! Euromania – CSM Focșani 2007 0-3 (0-1)


Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Negrea, Parlac, Ionuț Nistor, Mihai – Lupu, Dorinel Popa, Chivu, Manu – Predoiu, Pasăre. Au mai jucat Alexandru Duca, Negoescu, Negoiță, Remus Popa, Tîrcă. Nu au fost folosiți Pădineanu, incomplet refăcut și Apenciucesei.

La Dumbrăveni, sâmbătă, de la ora 17,00, în Superliga Altdorf Tehnik, pe un teren bun pentru fotbal, în fața a circa 300 de spectatori, s-au întâlnit campioana de anul trecut, formația gazdă Euromania și lidera la zi a Superligii Altdorf Tehnik, CSM Focșani 2007. A fost o partidă foarte disputată, încheiată, din păcate, foarte repede pentru Cosmin Pasăre de la oaspeți, care a părăsit spațiul de joc cu glezna umflată în urma unui contact dur cu un adversar! Este a doua oară în ultimele trei etape când unul dintre tinerii fotbaliști ai Focșaniului devine victima durității cu care înțeleg să-și apere șansele fundașii echipelor din județ care întâlnesc CSM Focșani 2007! La Tătăranu, în prima etapă a returului, a fost accidentat grav Ionuț Salaoru, după un atac violent al unui adversar!

La Dumbrăveni, focșănenii au deschis scorul în minutul 12, când după o combinație un-doi între Predoiu și Pasăre, cel din urmă, rămas singur cu Sava, a înscris cu siguranță: 0-1 Până la pauză, echipa pregătită de Daniel Bănică a forțat egalarea, a trimis o dată mingea în bara porții apărate de Lazăr, revenit după accidentarea din perioada de pregătiri, care a avut o intervenție de excepție la un  alt șut al jucătorilor Euromaniei. În repriza a doua jucătorii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma au dus scorul la 3-0 pentru ei prin eurogolul lui Claudiu Mihai din minutul 55, când a șutat sub bară din lovitură liberă de la 28 metri și finalizarea de jucător experimentat a puștiului Alexandru Duca pus în situație de gol după pasa în adâncime a lui Lupu! Replica gazdelor s-a concretizat într-un șut care a dus mingea la rădăcina unuia dintre stâlpii porții focșănenilor, de unde Lazăr a respins.
După meci, președintele secției de fotbal a CSM Focșani 2007, Gheorghe Căldare mi-a declarat: „Am întâlnit o echipă bună, determinată cu jucători de bună calitate, unii cu mare experiență – Bogdan Sava, Gurguiatu, Moisă, Bogdan Grigorică, Rodinel Stan. Echipa noastră a controlat jocul 90 de minute și a marcat când a trebuit! Superb golul lui Claudiu Mihai”!
În etapa următoare, la 8 aprilie, CSM Focșani 2007 va juca pe Milcovul cu Național Golești.      
Într-un alt joc al etapei, sâmbătă, Voința Slobozia Ciorăști- FCM Adjud 2-0!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?