Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Dorinţe neserioase la „lampioniada“ de duminică seara


   „Lampionada” din acest an a fost un succes, susțin organizatorii evenimentului, TNL Vrancea. Aceștia susțin că au fost lansat un număr dublu de lampioane față de anul trecut. S-a estimat că au fost lansate peste 400 de lampioane în Piața Gării, din cele 500 distribuite, adică o prezență de circa o mie de persoane.
   Tinerii liberali spun însă că lansarea lampioanelor a pus în umbră panoul dorințelor. Față de anul trecut, dorințele tinerilor prezenți în Piața Gării au fost mai puțin serioase. „Dorințele nu au fost așa cum ne-am fi dorit noi. Nu există nimic serios și de notat în aceste dorințe”, a afirmat viceprimarul Tudorel Trofin. Acesta a amintit că una dintre dorințele focșănenilor exprimate anul trecut, respectiv amenajare de piste pentru bicicliști, este în atenția Primăriei. Aceste piste sunt realizate acolo unde spațiul o permite, viceprimarul oferind exemplul străzii Longinescu.
   „Lampioniada” organizată de tinerii liberali se află la a doua ediție, fiind organizată pentru a marca Ziua Internațională a Tineretului, care se serbează în fiecare an pe 12 august.

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?