Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

S-a dat drept fratele său, în faţa poliţişţilor


   Un tânăr din comuna Cotești a comis trei infracțiuni într-o singură seară. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru conducere fără permis, conducere sub influență băuturilor alcoolice și fals privind identitatea. 
   Potrivit rechizitoriului, la data de 26 decembrie 2012, Daniel M., de 23 de ani, din comuna Cotești, a fost oprit în trafic pe drumul dintre Popești și Urechești. Oamenii legii au simțit că mirosea a alcool și pe lângă testarea cu aparatul alcooltest, l-au dus și la spital pentru probe de sânge. La momentul opririi, tânărul le-a spus polițiștilor că nu are la el nici documentele de identitate și nici actele mașinii. Întrebat cum se numește, Daniel M. a crezut că poate scăpa basma curată și le-a comunicat oamenilor legii numele fratelui său, respectiv Valentin. 
    În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că el se numește altfel, motiv pentru care a fost cercetat și pentru infracțiunea de fals privind identitatea, fiind trimis în judecată. De aemenea, s-a mai stabilit că el nu este posesor de permis de conducere, iar rezultatele analizelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei au arătat că a băut chiar mult. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, Daniel M. a avut o alcoolemie de 2,30 grame la mie alcool pur în sânge. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?