Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fiica și nepotul comisarului șef Cojocaru rămân internaţi


   Fiica și nepotul de 5 ani ai comisarului șef Neculai Cojocaru, implicați duminică într-un accident rutier, sunt bine, dar mai rămân internați câteva zile. Andreea Cojocaru și fiul său vor mai fi ținuți sub supraveghere medicală, deși nu au apărut complicații în ceea ce privește starea lor de sănătate.
    Reamintim că duminică, mașina condusă de Andreea Cojocaru a fost lovită de un autoturism Opel, al cărui șofer a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure. „La data de 04.08.2013, ora 13.40, pe DN 2 E 85, G. Gheorghe, de 58 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea autoturismul marca Opel a efectuat manevra de întoarcere, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Peugeot condus regulamentar de C. Alina Andreea, de 27 ani, din municipiul Focșani. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a pasagerului C. A. D., de 5 ani. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au transmis ieri polițiștii vrânceni, prin intermediul unui comunicat de presă. 
 Un alt accident s-a produs duminică la Tulnici. Polițiștii au stabilit că un bărbat de 84 de ani, Constantin M., din Negrilești, în timp ce conducea un autoturism Dacia l-a acroșat și accidentat ușor pe Ion B., de 72 ani, din Tulnici, care se afla pe partea carosabilă. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?