Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Operaţiunea „Năvodul“ pentru căutarea unei fete răpite


   Un apel primit la 112 a pus pe jar poliția vrânceană. O voce a anunțat că o fată ar fi fost răpită, iar oamenii legii au declanșat acțiunea „Năvodul”. 
   Apelul a fost primit ieri după-amiază. Un bărbat a precizat că în timp ce se afla pe Åžoseaua de centură a Focșaniului, a observat cum o tânără a fost băgată cu forța într-o mașină, un VW Golf, cu numere provizorii de Mehedinți. Imediat ce s-a primit apelul, polițiștii au făcut echipe cu jandarmii și au verificat toate mașinile care au intrat și ieșit din oraș. Filtre au fost instituite și pe drumul european. Timp de aproximativ o oră și jumătate oamenii legii au căutat autoturismul VW. Au găsit mașina în Focșani după aproximativ două ore de căutări. „Autoturismul a fost identificat în trafic, iar în urma verificărilor s-a stabilit că sesizarea nu se confirmă”, a precizat ofițerul de presă al IPJ Vrancea. 
   Din verificări a reieșit că doi tineri, o fată din Clipicești și un băiat din Focșani, care se cunoșteau destul de bine, au avut o neînțelegere, dar nu s-a pus problema unei răpiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?