Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Maşini ieşite în decor la Boloteşti şi Garoafa


   Două tamponări s-au produs ieri, la Bolotești și Garoafa. Primul eveniment a fost înregistrat în jurul orei 15.00, pe DN 2 D, la intrarea în comuna Bolotești. Potrivit informațiilor primite de la poliție, conducătorul unui autoturism marca Dacia Logan a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile. Åžoferul nu a pățit nimic. În schimb, mașina a fost serios avariată.
   Un alt eveniment s-a produs ieri după-amiază, în jurul orei 18.00, pe DN 2 E85, în afara comunei Garoafa. Potrivit martorilor, șoferul unei camionete a pierdut controlul asupra mașinii, a sărit peste parapetul de pe marginea drumului și aproape că a retezat un copac. Åžoferul nu a pățit mai nimic, iar mașina avariată. Polițiștii au confirmat incidentul și ne-au spus că nu este vorba despre un accident cu victime, ci despre o tamponare.
   Un alt eveniment s-a produs sâmbătă dimineață, pe DN 2 D, între Focșani și Bolotești. De această dată, șoferul mașinii a fost rănit ușor. Polițiștii ne-au spus că șoferul unui taximetru a pierdut controlul asupra direcției de mers, pe fondul neatenției în conducere și s-a răsturnat. În urma evenimentului, mașina a fost avariată, iar șoferul s-a ales cu răni ușoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?