Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Astăzi sunt afişate rezultatele contestaţiilor la Bacalaureat


   Cei 832 absolvenți de liceu vrânceni care au depus contestații la examenul de Bacalaureat, în speranța că vor obține o notă mai bună, vor afla astăzi rezultatele finale. Este de așteptat ca notele să fie afișate în această după-amiază. Candidații care nu vor reuși să promoveze nici de această dată mai au o șansă în sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat.
   Potrivit rezultatelor înainte de contestații, 1.570 candidați au promovat examenul de Bacalaureat sesiunea iunie – iulie, ceea ce reprezintă 54,63 la sută din total, cu 9 procente mai mult decât anul trecut. Doar trei absolvente de liceu au obținut media 10, respectiv două eleve de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” și încă una de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”.
   Sesiunea din toamnă a exa-menului de Bacalaureat va debuta în perioada 15 – 19 iulie cu înscrierile. În perioada 19 – 23 august candidații vor susține probele de evaluare a competențelor. Probele scrise vor fi susținute în intervalul 26 – 30 august. Primele rezultate ale sesiunii august – septembrie a examenului de Bacalaureat vor fi afișate în data de 2 septembrie și tot în această zi pot fi depuse și contestațiile. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?