Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Şoferi fără permise de conducere


   O femeie din Focșani nu a avut nicio problemă să-i dea mașina unui bărbat pentru a o conduce, deși știa că acesta nu are permis. Bărbatul a plecat cu autoturismul la plimbare, dar a fost oprit în trafic de polițiști. Marți noapte, la ora 02.00, pe Bulevardul Brăilei din Focșani, a fost oprit în trafic un autoturism Ford Escort, condus de Liviu Gabriel O., de 29 de ani, din municipiu. În urma verificărilor s-a stabilit că el nu are permis de conducere. „A mai rezultat faptul că proprietara autoturismului, N. Claudia, de 42 ani, din municipiu, a încredințat autoturismul sus-numitului, cunoscând că acesta nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-au transmis polițiștii prin intermediul unui comunicat de presă.
    Duminică, pe DC 159, pe raza comunei Obrejița, lucrătorii postului de poliție l-au depistat în trafic pe Florentin Daniel U., de 25 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped Piaggio fără a deține permis de conducere. Åži pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare. În aceeași zi, pe DN 2N a fost identificat în trafic și Ion A., de 21 ani, care se deplasa tot cu un moped și tot fără să aibă permis de conducere. Åži un tânăr din comuna Cîmpuri este cercetat de polițiști, tot pentru că a condus un moped fără să dețină permis. În plus, mopedul nu era nici înregistrat. Pe numele lui Marian I. a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.
    Luni, oamenii legii au continuat să întocmească dosare penale. La ora 16.45, lucrătorii Postului de Poliție Păunești l-au depistat pe Mihai P., de 21 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped Yamaha fără să dețină permis. Pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?