Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Copil rănit grav după ce maşina în care se afla a intrat într-un copac


   Un copil de 8 ani a fost rănit grav, în urma unui accident rutier. Evenimentul s-a produs sâmbătă după-amiază, pe drumul județean 204 D, în afara municipiului Focșani. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că accidentul s-a produs pe fondul neatenției în conducere a șoferului autoturismului în care se afla și minorul. „La data de 06 iulie a.c., ora 14.57, pe DJ 204 D, în afara municipiului Focșani,  B. Cristi, de 46 ani, din comuna Biliești, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în coliziune cu un copac din afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și rănirea gravă a minorului B. G. A., de 8 ani, pasager în autoturism”, au transmis polițiștii. Oamenii legii au deschis dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
    Un alt accident s-a produs vinerea trecută, la Adjud. Evenimentul rutier a fost anunțat la ora 19.15. Polițiștii au stabilit că Ionel C., de  57 ani, din Cîmpulung Moldovenesc, nu a acordat prioritate de trecere unei persoane care traversa strada pe trecerea de pietoni. În urma impactului, victima, Veronica D., de 64 de ani, s-a ales cu răni ușoare. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
    În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 1.15, o persoană din Dumbrăveni a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină. În urma cercetărilor efectuate la locul accidentului s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din Râmnicu Sărat, județul Buzău, Cornelia S., în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins și accidentat ușor pe  Nicolae S., de 40 ani, din localitate, care se deplasa pe partea carosabilă. Åži în acest caz a fost întocmit dosar penal de cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?