Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO: Olimpicii Focşaniului, premiaţi şi felicitaţi de autorităţi


   Elevii focșăneni care au obținut performanțe la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale au fost premiați ieri, în cadru festiv, pe scena fostului Cinematograf „Balada” din Focșani, cu prilejul Zilelor Municipiului Focșani. Municipalitatea a oferit olimpicilor premii totale de 18.000 lei. Cel mai mic premiu acordat a fost de 200 de lei, iar cel mai mare de 600 lei.
   De asemenea, elevii au fost felicitați de reprezentanții autorităților locale, care le-au promis premii mai mari în anul școlar viitor și au dat asigurări că se va face tot posibilul pentru a putea fi premiate și cadrele didactice care i-au îndrumat pe elevii cu performanțe. „Dintre toate manifestările dedicate Zilelor Focșaniului, aceasta îmi este cea mai dragă, pentru că premiem niște copii care un an de zile au muncit, au obținut niște rezultate foarte bune și îmi face deosebită plăcere să îi premiem. Cu această ocazie, vreau să mulțumesc Consiliului Local pentru că a fost de acord să acordăm aceste premii. Din discuțiile pe care le-am avut cu dânșii, cred că la anul vor fi un pic mai substanțiale. Vă doresc sănătate, mă bucur pentru efortul pe care l-ați făcut, o parte dintre cei care sunteți aici am avut plăcerea să vă întâlnesc și în anii din urmă. Eu nu vă pot spune decât vacanță plăcută, aceste mici premii să vă dea posibilitatea să petreceți câteva zile în vacanța pe care o să o aveți până la toamnă”, a declarat primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi.
   În mijlocul olimpicilor focșăneni a fost și deputatul PSD de Vrancea, Ciprian Nica. Acesta i-a felicitat pe elevi pentru efortul depus și le-a mulțumit pentru că prin munca lor au reușit să reprezinte cu succes Focșaniul. „Pentru ceea ce se întâmplă aici vreau să mulțumesc domnului primar Bacinschi, consilierilor locali pentru că au avut această inițiativă. Acești copii merituoși învață și își sacrifică frumusețile copilăriei, pentru că la un moment dat, din păcate, anii aceștia nu se vor mai întoarce și rămân cei mai frumoși ani din viața noastră. Eu spun personal pentru că am amintiri foarte frumoase, chiar dacă nu învățam așa ca dumneavoastră. Felicit profesorii pentru rezultatele copiilor, pentru că o fărâmă mare din rezultatele copiilor vă aparține. Vă dorim succes în continuare și sperăm să reprezentați cu mândrie și cu demnitate Focșaniul”, a spus și deputatul PSD Ciprian Nica.
   Ieri au fost premiați cu diplome și bani elevii din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Focșani, care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare pe discipline – faza națională, organizate în perioada iunie 2012 – iunie 2013. Elevii premiați sunt așteptați cu cartea de identitate la casieriile 4 și 9 ale Primăriei Focșani până luni, inclusiv, la ora 16.00, pentru a-și ridica premiile.

Listele cu elevii premiați AICI și AICI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?