Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Claudiu Grosu, noul lider al CNSLR Frăţia


   CNSLR Frăția, filiala Vrancea, are un nou președinte. În urma alegerilor care au avut loc ieri, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” din Focșani, președinte a fost ales Claudiu Grosu. Acesta este liderul Sanitas  Vrancea din anul 2000. 
   Claudiu Grosu spune că în mandatul său la conducerea CNSLR Frăția, filiala Vrancea, își dorește să îi ajute pe colegii săi membri de sindicate, pentru ca aceștia să își rezolve problemele. „Împreună cu noua echipă, dorința mea este să deschidem această organizație, pentru că acest lucru nu s-a întâmplat până acum, spre nevoile colegilor. Îmi voi da silința să găsesc soluții pentru problemele lor și să îi ajut, ținând cont că am experiență în domeniul sindical”, spune Claudiu Grosu. El a avut un contracandidat, respectiv pe fostul președinte al organizației sindicale, Paraschiv Prodan. 
   Tot ieri au fost desemnați și ceilalți membri ai echipei de conducere a CNSLR Frăția, filiala Vrancea. Astfel, noua echipă este alcătuită din: prim vicepreședinte – Ionel Chetroiu, lider de sindicat în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului; trei vicepreședinți – Sorinel Apostu, lider de sindicat Petrom, Gabriel Pădineanu, lider de sindicat la Compania de Utilități Publice, Nicolae Zamfir, liderul de sindicat al Pensionarilor. De asemenea, funcția de secretar a fost ocupată de Constantin Bercuț, lider de sindicat al CFR Transporturi Marfă. Durata mandatelor este de 4 ani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?