Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Sărbătoare în familia Şcolii de Fotbal Prosport


   Ieri, Åžcoala de Fotbal Prosport s-a aflat în sărbătoare. Doi dintre cei care se ocupă de bunul mers al clubului, președintele Laurențiu Muscalu și antrenorul Rodinel Stan și-au aniversat ziua de naștere și, după antrenamentul obișnuit, au petrecut cu copiii care se antrenează la club. Laurențiu Muscalu (40 de ani) a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport București (1990-1994), specializarea fotbal, profesor gradul definitiv în învățământ și licența „B” ca antrenor de fotbal.
   Practică meseria de antrenor de 16 ani: Liceul cu Program Sportiv din Focșani – profesor-antrenor la secția la fotbal în perioada (1994-2004),  CFT Juventus Focșani – antrenor la secția de fotbal în perioada 2000-2005 și CF Prosport 2009 Focșani – antrenor la secția de fotbal din anul 2009. Performanțe: Promovare cu Juventus Focșani în liga a III-a la fotbal în anul 2001, de patru ori consecutiv – locul I la „Cupa liceelor la minifotbal”, de cinci ani consecutiv campion județean cu grupele pe care le-a antrenat la LPS Focșani și Juventus Focșani, calificare cu juniorii „A” la turneul semifinal în anul 2001, calificare cu grupa 1987 la turneul semifinal de la Bacău unde echipa Juventus Focșani a jucat finala în fața celor de la FCM Bacău. Scorul a fost 2-0 pentru băcăuani și ca-lificare cu grupa 1991 la turneul semifinal al Memorialului „Gheorghe Ola”.
Rodinel Stan a absolvit Liceul cu Program Sportiv în anul 2002. Este antrenor cu Licența „C” UEFA. A jucat la echipele LPS Focșani, Unirea Focșani, Juventus Focșani și FC Panciu. „Am primit cu emoție oferta celor de la Prosport Focșani. Suntem un colectiv tânăr, de perspectivă. Copiii sunt extraordinari și sunt dornici să învețe lucruri importante din tainele sportului rege. Am 30 de ani și sunt onorat să lucrez la Prosport. Sper ca această colaborare să fie benefică”, susține tânărul antrenor. Åžcoala de fotbal Prosport Focșani a reușit în patru ani să organizeze 12 turnee de anvergură, „Cupa Municipiului Focșani” devenind un brand în lumea fotbalistică juvenilă din România.
   Cele mai bune echipe de copii și juniori din țară au fost prezente la Focșani unde s-au desfășurat adevărate festivaluri fotbalistice. Colectivul tehnic al celor de la Prosport Focșani este unul care îmbină tinerețea cu experiența. Stan Rodinel, Adrian Schinește, Lazăr Gabriel și Laurențiu Muscalu sunt cei care se ocupă de formarea tinerelor talente. „Prosport reprezintă o provocare pentru toți. Prosport nu este doar un simplu club sportiv. Este o stare de spirit. Un grup unit care a intrat pe ușa din față a fotbalului juvenil din România, fiind un nume respectat”, a spus președintele Laurențiu Muscalu. Åžcoala de fotbal Prosport Focșani a reușit în patru ani să organizeze zece turnee de anvergură, „Cupa Prosport” devenind un brand în lumea fotbalistică juvenilă din România. Peste 300 de echipe, mii de copii, sute de premii și medalii pentru cluburile participante la aceste turnee. Dani Coman, Miodrag Belodedici și Mihai Stoichiță sunt doar câteva nume de invitați speciali ai celor de la Prosport.
   După Barcelona, Verona și Salonic, mai multe grupe de copii vor merge la Academia de Fotbal a olandezilor de la Ajax Amsterdam. „Vom stabili perioada cea mai bună pentru ca sportivii noștri să fie în vacanța școlară. Ajax Amsterdam, la fel ca și Barcelona reprezintă la ora aceasta tot ce are mai bun fotbalul mondial la nivel de Academii de Fotbal”, au spus reprezentanții clubului. Clubul Sportiv Prosport organizează cursuri de fotbal în fiecare zi pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, născuți în anii 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004 și 2003. Pentru informații suplimentare sunați la telefonul mobil 0754.929.159 sau accesați site-ul clubului www.prosport2009.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?