Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Dacia Papuc încărcată cu butelii, în şanţ


   Câteva clipe de neatenție se puteau transforma într-o adevărată tragedie. Ieri dimineață, în jurul orei 5.30, șoferul unei autoutilitare marca Dacia Papuc, s-a aplecat să ia ceva din mașină, moment în care a pierdut controlul acesteia și s-a dus în șanț. Incidentul s-a petrecut pe DN 23, la ieșirea din comuna Măicănești, spre Brăila. Autoutilitara avea în interior butelii, unele pline, altele goale. După incident, la fața locului au ajuns voluntarii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Măicănești, dar și polițiștii.
   Cei de la SVSU au scos din mașină buteliile și le-au depozitat undeva pe câmp, până când acestea au fost luate cu o altă mașină. De asemenea, ei au asigurat și măsurile specifice de prevenire și gestionare a unor posibile situații de urgență.
   În urma acestui eveniment, șoferul neatent nu a fost rănit și nici mașina nu a avut avarii serioase. Polițiștii ne-au spus că șoferul a fost amendat deoarece au fost găsite nereguli cu privire la transportul buteliilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?