Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

BMW în flăcări, pe drumul european


        Un autoturism BMW s-a făcut scrum sâmbătă seară. În momentul izbucnirii incendiului, mașina lui Mihai V. se afla pe drumul european, în dreptul comunei Urechești. Åžoferul autoturismului a simțit miros de fum și a tras pe dreapta. După ce a coborât din mașină, aceasta a fost cuprinsă în totalitate de flăcări. 
 În urma apelului primit prin intermediul numărului unic 112, spre locul incidentului a plecat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, mașina era cuprinsă de flăcări în totalitate. După ce au stins incendiul, pompierii au făcut verificări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea incendiului. Se pare că focul a izbucnit din cauza unei defecțiuni tehnice. 
 Incidentul este considerat și eveniment rutier, deoarece s-a produs în trafic. „La data de 22.06.2013, ora 20.20, pe DN2-E85, în apropiere de comuna Urechești, un autoturism marca BMW, la volanul căruia se afla V. Mihai, de 29 ani, din municipiul Focșani, din cauza unei defecțiuni tehnice la compartimentul motor, a luat foc fiind avariat în totalitate. În urma incendiului nu a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii acestuia”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?