Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Spitalele din judeţ au mare nevoie de medici


   Reprezentanții unităților spitalicești din județ au transmis Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vrancea liste cu necesarul de medici specialiști. Acest necesar urmează să fie luat în considerare atunci când va fi organizat concursul de Rezidențiat, în luna noiembrie. 
   Cea mai mare nevoie de medici o are Spitalul Județean. Unitatea a propus 10 posturi de medici în următoarele specialități: pediatrie, oncologie, medicină internă, chirurgie plastică, neurologie și medicină de urgență. Spitalul din Adjud a propus șase posturi de medici în specialitățile: medicină internă, medicină de urgență, neonatologie, obstetrică- ginecologie și gastroenterologie. La Spitalul din Vidra au fost propuse patru posturi în specialitățile pediatrie, chirurgie generală, anestezie și terapie intensivă și pneumologie, iar Spitalul din  Panciu a propus un post de medic epidemiolog.  
   În urma concursului de Rezidențiat organizat anul trecut, spitalele din județ s-au „îmbogățit” cu medici de diferite specialități. La Spitalul Județean au fost ocupate 8 posturi de rezidenți în specialitățile anestezie și terapie intensivă, endocrinologie, chirurgie orală și maxilo-facială, medicină internă, oncologie și pneumologie. La spitalul din Adjud au fost ocupate posturi în specialitățile anestezie și terapie intensivă, diabet și pediatrie. Spitalul din Panciu s-a ales cu un medic specialist medicină internă, iar la Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni a fost ocupat singurul post oferit, respectiv cel de farmacist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?