Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Diplome şi bani pentru olimpicii din Panciu


   Elevii Liceului Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu care au obținut în acest an rezultate deosebite la olimpiadele județene și naționale, respectiv la  concursurile județene, interjudețene și naționale, au fost premiați ieri de primarul orașului Panciu, Ion Petre. 
   Festivitatea de premiere a avut loc în cadrul celei de-a VI-a ediții a „Galei Olimpicilor”, eveniment  găzduit de Casa Orășenească de Cultură. În acest an, administrația locală pănceană a acordat 83 de premii individuale, precum și alte patru, care au revenit grupurilor sportive și artistice. Totodată, au mai fost premiați și profesorii îndrumători, iar directorul Valeriu Bandrabur-Jalbă și directorul adjunct, Luminița Irimescu, au primit diplome de excelență. 
   Elevii cu premiul I au primit câte 75 de lei, cei cu premiul II câte 50 de lei, cei cu premiul III câte 35 de lei, iar elevii care au obținut menți-uni au primit câte 25 de lei. De asemenea, pentru locurile I și II, obținute la competițiile sportive, grupul de fotbal a fost recompensat cu 400 lei și, respectiv, 320 de lei. Tot pentru locul I, grupul de handbal a primit 500 de lei, iar pentru mențiunea de la Concursul Național de Muzică „Francochanson”, Grupul vocal „Armonis” a fost premiat cu suma de 300 de lei. 
   La rândul lor, primarul Ion Petre și viceprimarul Iulian Nica au primit, din partea conducerii liceului, diplome de excelență pentru întreaga activitate depusă în slujba învățământului păncean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?