Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Două partide decisive pentru campioana Vrancei la minifotbal


   Federația de minifotbal din România organizează astăzi la Buzău, turneul zonal de precalificare la Turneul Național de la Hunedoara. Campioana sezonului 2012-2013, Voința DEEP SERV va reprezenta județul Vrancea la acest turneu. Voința va participa în grupa A, alături de campioana județului Galați – Oțelul și Sport Klub Otopeni – campioana județului Ilfov. Jocurile se vor desfășura la baza sportivă Club Calcetto (lângă stadionul Gloria), după următorul program: Ora 10.00: Voința DEEP SERV – Sport Klub Otopeni, Ora 12.15: Sport Klub – Oțelul Galați, Ora 14.30: Oțelul Galați – Voința DEEP SERV. 
   Formația manageriată de Marian Spînu și antrenată de Ionuț Constantinescu se bazează pe următorul lot de jucători: portari- Gabriel Lazăr, George Sîrbu; jucători de câmp: Claudiu Mihai, Cristi Gurguiatu, Viorel Crăciun, Ionuț Căpățînă, Marius Bodoc, Adrian Toma, Cătălin Curteanu, Răzvan Crăciun, Adrian Mocanu. Suporterii care doresc să încurajeze echipa focșăneană la turneul de la Buzău au la dispoziție un mijloc de transport care va pleca din Gara Focșani la ora 8.00. Costul deplasării este de 20 lei pentru o persoană. Voința DEEP SERV este la a doua tentativă de a pătrunde la un turneu final. Sezonul trecut a ratat calificarea la zonalul de la Onești într-o grupă cu Railex Suceava și Tsunami Onești. 
   Câștigătoarele celor trei grupe se vor califica la turneul final de la Hunedoara, în perioada 5-7 iulie, unde vor participa 20 de echipe de minifotbal din țară. După disputarea turneelor finale, echipele vor intra în vacanță. Sezonul 2013/2014 va demara oficial în 18 august cu jocul din supercupă, Voința DEEP SERV – Sporting Roberbian. Ediția a-IV-a a Ligii de minifotbal Vrancea va începe pe 25 august când va fi programată prima etapă a campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?