Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Şofer prins băut la 4 dimineaţa pe Bulevardul Bucureşti


        Doi șoferi care s-au urcat băuți la volan s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Luni, la ora 18.00, pe DC 184, în localitatea Coroteni, comuna Slobozia Bradului, lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Slobozia Bradului l-au identificat pe Gheorghe B., de 65 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, având o alcoolemie de 0,88 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
 Ieri dimineață, la ora 4.25, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic pentru control, pe Bulevardul București, un autoturism marca Dacia, condus de Vasile C., de 49 de ani, din Focșani. La testarea cu aparatul alcooltest s-a stabilit că șoferul era băut, el având o alcoolemie de 0,62 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
 Un alt șofer este cercetat pentru că a condus o mașină a cărei autorizație de circulație provizorie era expirată. Iulian Gabriel M., de 37 de ani, din Focșani, a fost oprit în trafic tot pe Bulevardul București, iar în urma verificărilor polițiștii au găsit neregula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?