Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Prosport Focşani a câştigat „Cupa Prietenia“


   După ce la începutul anului, grupa 2006 reușea să cucerească medaliile de bronz la „Brașov Indoor Cup”, iată că echipa de la Prosport Focșani merge pe aceeași linie, rezultatele fiind din ce în ce mai bune. Grupa 2006 antrenată de Adrian Schinește și Stan Rodinel s-a impus în finală cu scorul de 4-0 în fața echipei Steaua Dunării Galați la „Cupa Prieteniei”. Multe meciuri și turnee de pregătire, asta pentru a pune în valoare potențialul copiilor. „Elevii Åžcolii de Fotbal Prosport sunt pasionați de sportul rege. Se simte bucuria în suflet la fiecare atingere de balon. Asta este cel mai important. Grupa 2006 este la început de drum și nu ne dorim decât ca  acești copii minunați să fie sănătoși și să se pregătească în continuare cu aceeași ardoare pentru a se lupta de la egal la egal cu marile forțe ale fotbalului din România”, a spus profesorul Laurențiu Muscalu. 
   Președintele Prosport Focșani subliniază și care sunt principalele ținte ale clubului pe care îl conduce: „Cupa Prietenia nu este un simplu trofeu. Este munca unor copii care încearcă să fie cei mai buni la fiecare antrenament, la fiecare meci, la fiecare turneu. Părinții au un rol decisiv în ceea ce înseamnă educația acestor copii. Atât din punct de vedere sportiv, dar mai ales emoțional și al culturii generale. Prosport îi pregătește pe acești copii, nu pentru a-i face obligatoriu fotbaliști, ci pentru a le descoperi și dezvolta aptitudinile, concomitent cu o dezvoltare armonioasă și completă a organismului. Astfel, lucrând relaxat, fără presiune pentru rezultate imediate, copiii învață și consolidează mai repede și mai bine toate elementele și procedeele tehnice de care au nevoie mai târziu, mai ales pentru cei care de la 14-15 ani se hotărăsc să facă fotbal de înaltă performanță”
   Grupa 2006: 1. Chiriac Andrei, 2. Ușurelu Tudor-Mircea, 3. Nițu Marius, 4. Chirică Denis, 5. Dumitru Alexandru, 6. Postolache Denis, 7. Cartaș David, 8. Spiridon Roger, 9. Băncilă Darius, 10. Ionescu Roberto, 11. Bădască Călin, 12. Iliescu Mihai, 13. Irimia Alexandru, 14. Constantinescu Rareș, 15. Robu George, 16. Păvălucă Adrian, 17. Macsim Luca, 18. Balaban Răzvan, 19. Sîrbulescu Andrei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?