Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Voinţa DEEP SERV – Sporting Roberbian, lupta pentru supremaţie la minifotbal


   În acest weekend la baza sportivă Energosport (pasarela Odobești) sunt programate finalele Ligii de minifotbal amator Vrancea, sezon 2012-2013. În finala competiției, campioana en-titre, Voința DEEP SERV va întâlni revelația acestui sezon, Sporting Roberbian. Atât viitoarea campioană cât și vicecampioana acestui sezon vor reprezenta județul Vrancea la turneele naționale organizate de Federația de minifotbal din România. Cele două echipe s-au întâlnit atât în sezonul regulat, cât și în play-off-ul competiției. Sporting a câștigat cu 6-1 și 3-1 ambele întâlniri. Managerul ge-neral al Voinței, Marian Spînu, ne-a declarat: „În sport, de-a lungul anilor, am învățat că va-loarea unei victorii este direct proporțională cu valoarea adversarului, iar când vorbim de Sporting, vorbim de jucători foarte talentați, de un joc de calitate spectaculos, într-un cuvânt, de un adversar redutabil. Faptul că dispunem de a 3-a finală consecutiv nu cred că mai poate fi catalogat ca o simplă întâmplare. Va fi o dublă manșă dificilă, dar frumoasă, cu șanse egale de câștig pentru ambele echipe. Îmi doresc să dăm valoare jocului, nu numai prin spectacol, ci și prin fair-play. În ceea ce privește echipa noastră, sunt convins că băieții vor da totul pe teren și că se vor comporta ca adevărații campioni. Au un titlu important de apărat și cunosc foarte bine miza, am încredere în ei! Le urez tuturor mult succes”
   La rândul său, Cristi Cîrnu, managerul general de la Sporting a precizat: „Un alt moment important din viața mea ar fi câștigarea campionatului de minifotbal. Băieții sunt foarte motivați, au înțeles ce-mi doresc, iar ca și dar de nuntă mi-au promis titlul. Momentam le mulțumesc că au trecut peste toate greutățile acestui sezon și sunt acolo unde merită. Îmi doresc ca duminică să rupem blestemul și să facem a doua nuntă. Sper, împreună cu adversarii noștri, să facem o bună propagandă jocului de minifotbal, iar spiritul de fair-play să fie la el acasă”
   În finala mică a competiției, GS Mobile va întâlni pe Dr.Gsm&Global Proiect.Va fi practic o altă întâlnire a marilor ambiții și orgolii ale acestui sezon. Locul patru sezonul trecut, echipa GSMobile, manageriată de George Ciobanu speră ca sezonul acesta să prindă bronzul. „Doctorii” și-au salvat oarecum sezonul prin calificarea în finala mică a competiției, după ce anul trecut au câștigat Cupa României și au participat la Iași la turneul final. Duminică, 9 iunie sunt programate jocurile retur ale finalelor, urmate de festivitatea de premiere. Primele trei locuri vor fi premiate de organizatori cu cupe, medalii, diplome, echipamente sportive oferite de partenerii tehnici ai Federației de minifotbal din România, Joma și Artimex Sport. Finalistele din play-out vor fi premiate cu un echipament sportiv oferit de Nicuță Oprea, de la Grande Pizza – Promenada Mall.
Programul jocurilor de astăzi:
ora 18  Elvi Trans – Green Team, retur semifinală play-out (1-4 în tur),
ora 19 GSMobile – Dr.Gsm&Global Proiect, manșa tur finala mică,
ora 20 Voința DEEP SERV – Sporting Roberbian, manșa tur, finala mare.
Duminică, 9 iunie:
ora 17  Finala play-out: FC Pantzer – Green Team/Elvi Trans,
ora 18  Finala mică: Dr.Gsm&Global Proiect – GSMobile,
ora 19  Finala mare: Sporting Roberbian – Voința DEEP SERV,
ora 20  Festivitatea de premiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?