Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

VREMEA va fi în general instabilă


JOI
   Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în toate regiunile. În sudul țării aceste fenomene își vor face apariția, local, cu precădere spre seară și în cursul nopții. Vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 20…25 l/mp, mai ales în regiunile estice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade.
   La București, înnorările se vor accentua treptat, iar după-amiaza și noaptea se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

VINERI
   În țară, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în estul, sud-estul, centrul țării, precum și la munte, iar local și în celelalte regiuni. Pe spații restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?