Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Sală nouă de taekwondo în Focşani


   În ședința lunară a Consiliului Local de joi, 30 mai, consilierii au aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea încredințării în folosință gratuită, pe o perioadă de 10 ani către Asociația „Clubul Sportiv Addras Taekwondo”, a spațiului ce urmează a fi disponibilizat prin moder-nizarea Punctului Termic nr.2, situat pe str. Tinereții din Focșani (lângă Åžcoala nr. 10) în vederea amenajării unei săli de sport. Astfel, iubitorii nobilei arte marțiale Taekwondo WTF, admisă în familia Sporturilor Olimpice vor avea ocazia de a se antrena în cele mai bune condiții, lucru ce va fi posibil cu investiția ce urmează a fi făcută de către structura sportivă din resurse proprii treptat,  în următorii ani. Suprafețe de antrenament folosite pe marile arene internaționale, dușuri, vestiare, saună, aparate de forță, manechini și dispozitive de antrenament specifice vor eficientiza în mod sistematic procesul de antrenament și vor stimula sportivii clubului în sensul obținerii celor mai bune performanțe în competiții.
   Totodată, printr-un program de parteneriat cu instituții de învățământ din județ vor fi atrași tinerii către practicarea acestui sport, conducerea clubului intenționând să creeze facilități pentru acei copii cu posibilități materiale reduse care vor să-și urmeze pasiunea pentru acest sport, în sensul de a acorda gratuitate pentru participare la cursuri și de a asigura echipamentul necesar antrenamentului.
   Până când noua sală va fi amenajată, antrenamentele C.S. Addras Taekwondo se desfășoară în incinta Sălii Polivalente.
   De remarcat faptul că, în baza unui proiect educațional beneficiază de participare la activități sportive extracurriculare micuți din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 18 Focșani, urmând ca, începând cu anul școlar următor, în proiect să fie cooptate și alte instituții de învățământ.
   Mai multe amănunte despre istoricul Taekwondo în Focșani și activitatea clubului pot fi obținute pe site-ul oficial www.addras.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?