GALERIE FOTO: Păncenii, sfătuiţi cum să-şi protejeze locuinţele de hoţi

0
682


   Lucrătorii Poliției Panciu s-au deplasat în zonele aglomerate ale orașului, sâmbătă dimineață, pentru a se întâlni cu cetățenii și pentru a-i sfătui cum trebuie să procedeze pentru a-și proteja casele de infractori. Acțiunea face parte din cadrul Campaniei de prevenire a furturilor din locuințe „Nu-ți scăpa casa din ochi!”. Aceasta este derulată, la nivel național, de Poliția Română, în parteneriat cu Groupama Asigurări SA, în perioada mai-iulie 2013.
   Polițiștii au împărțit oamenilor care le-au ieșit în cale pliante, în care aceștia au putut găsi sfaturi de prevenire privind furturile din domiciliu, respectiv ceea ce trebuie să facă dacă locuiește la casă ori la bloc și în ce mod trebuie securizată aceasta. De asemenea, polițiștii i-au mai sfătuit pe cetățeni să aibă o atitudine precaută față de persoanele necunoscute, pentru a nu deveni țința hoților.
   Cu aceeași ocazie, păncenii au mai fost invitați să participe și la concursul organizat în perioada campaniei de prevenire. Comandantul Poliției Panciu, comisarul-șef Teodor Dumitrache, a precizat că pe durata desfășurării acestei campanii, vor mai fi organizate și alte acțiuni de informare, precum și întâlniri cu cetățenii și dezbateri pe tema prevenirii furturilor din locuințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here