Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Agentul şef principal Mircea Sorin Ifrim a murit în timp ce era operat


   Poliția vrânceană este în doliu, după ce agentul șef principal de poliție Mircea Sorin Ifrim, din Adjud, s-a stins din viață, la vârsta de 42 de ani. Polițistul a decedat sâmbătă, la Spitalul Militar Focșani, în timp ce medicii îl operau. Potrivit colegilor săi, el ar fi făcut septicemie. Înainte de a fi polițist, Sorin Mircea Ifrim a făcut sport de performanță, ani la rând fiind vicecampion  național la judo. 
   Agentul șef principal de poliție Mircea Sorin Ifrim, în vârstă de 42 de ani, care își desfășura activitatea la Poliția municipiului Adjud – Compartimentul Statistică și Evidență Operativă (Cazier), s-a stins din viață sâmbătă, la Spitalul Militar Focșani în timpul unei intervenții chirurgicale. Polițistul a ajuns la Spitalul Militar Focșani în cursul săptămânii trecute, din cauza unei infecții la un picior. Anterior, el fusese internat la Spitalul Municipal Adjud din cauza aceleiași probleme. Infecția de la picior a avansat, iar polițistul a făcut septicemie. De asemenea, colegii lui ne-au spus că avea diabet zaharat, fiind dependent de insulină. Colegii polițistului știau de problemele de sănătate ale acestuia și căutau soluții pentru a veni în sprijinul acestuia și al familiei. Nu au mai apucat, pentru că al lor coleg s-a stins din viață când nimeni nu se aștepta, chiar în timp ce medicii de la Spitalul Militar Focșani îl operau. „Am rămas surprinși cu toții de trecerea prematură în neființă a colegului nostru. Åžtiam că are probleme, dar nu ne așteptam la acest final. Era un exemplu, așa cum este și soția lui. A fost un coleg deosebit. Dumnezeu să-l odihnească și transmitem familiei sincere condoleanțe”, a spus comisarul șef Victor Norocea, prim-adjunct al inspectorului șef. 
Vicecampion național la judo
   Agentul șef principal Mircea Sorin Ifrim era polițist din anul 1991, el fiind în slujba semenilor de 22 de ani. De când a terminat Åžcoala de Subofițeri de Poliție, și-a desfășurat activitatea numai la Poliția municipiului Adjud. Comisarul șef Ionel Bâtcă, șeful Poliției municipiului Adjud, ne-a spus că polițistul a lucrat mai mulți ani la Serviciul de Ordine Publică, iar apoi la Compartimentul de Statistică și Evidență Operativă. Comisarul șef Bâtcă ne-a spus că înainte de a fi polițist, agentul șef principal de poliție Mircea Sorin Ifrim a fost sportiv de performanță, el obținând ani la rând titlul de vicecampion național la judo. „Înainte de a fi polițist, a făcut sport de performanță, fiind ani la rând vicecampion național la judo. Lucra la Adjud din anul 1991. A fost un bun coleg, pe care ne-am putut baza tot timpul. Regretăm dispariția sa și transmitem condoleanțe familiei îndoliate”, a afirmat comisarul șef Ionel Bâtcă. 
   Trupul neînsuflețit al polițistului va fi ridicat astăzi de la Serviciul de Medicină Legală și dus la Adjud, unde cunoscuții și apropiații își pot lua rămas bun de la el. De asemenea, urmează ca familia să stabilească și ziua în care polițistul va fi înmormântat. Funeraliile ar putea avea loc marți sau joi, după cum ne-au spus colegii polițistului. El era căsătorit, soția lui lucrând tot la Poliția municipiului Adjud și nu avea copii. 
Dumnezeu să-l ierte!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?