Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Sala de festivităţi din satul Muncei, inaugurată duminică


   Sala de festivități din satul Muncei, comuna Vrîncioaia, va fi inaugurată duminică. Potrivit datelor furnizate de primarul Ionică Danțiș, edificiul a fost amenajat cu fonduri de la Primăria Vrîncioaia și Obștea Spinești „Chiliile Zboinei Spinești”. Sala de festivități are în componență un salon de nunți și botezuri, bucătărie proprie dotată cu tot ce este nevoie, iar la etaj are o sală de ședințe, trei dormitoare, bucătărie și grupuri sanitare. 
   Slujba de sfințire a noului imobil va începe la ora 14.00 și va fi oficiată de toți preoții din localitate. „Am o colaborare foarte bună cu Fănel Lepădatu, președintele Obștii Spinești, care m-a ajutat în acest demers. Eu știu că tot ceea ce facem la nivelul comunei Vrîncioaia este pentru locuitorii de aici. În fiecare zi iau pulsul sătenilor, sunt în mijlocul lor și nu fac altceva decât să le rezolv problemele cu care se confruntă. Domnul președinte Marian Oprișan are o vorbă «Noi suntem servitorii oamenilor și nu invers». Mă bucur când putem să facem edificii de interes pentru localitatea noastră”, a spus Ionică Danțiș, primarul comunei Vrîncioaia. Acesta a precizat că la inaugurarea de duminică sunt așteptați reprezentanți ai administrației publice județene, primarii de la Valea Putnei și a Zăbalei, dar și președinți și membri ai obștilor din zonă. 
   De remarcat este faptul că la Vrîncioaia, duminica trecută a avut loc pasarea darului în proiectul Heifer România. Cu acest prilej, așa cum a precizat primarul Ionică Danțiș, au fost pasate mieluțele și berbecuți din nouă țarcuri. „Au fost pasate câte 10 mieluțe și un berbecuț la nouă proprietari. Aceștia au obligația, la rândul lor, ca în termen de cinci ani să dea la alții tot cât au primit”, a spus primarul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?