Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Prichindeii de la Grădiniţa nr.18 au învăţat cum să mănânce sănătos


   Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit nr.18 Focșani au finalizat, ieri, proiectul „Viață, joacă, sănătate/ Putem să le avem pe toate”, desfășurat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vrancea. Astfel, în cadrul activităților, micuții au învățat că trebuie să mănânce micul dejun, să consume minim trei legume și două fructe zilnic, să bea apă ori de câte ori le este sete și să facă mișcare timp cel puțin o oră pe zi. 
   Proiectul este finanțat cu fonduri acordate prin intermediul Programului Norvegian de Cooperare pentru creștere economică și dezvoltare sustenabilă în România. La acest proiect au participat din partea Compartimentului de Promovare a Sănătății și de Educație pentru Sănătate, din cadrul DSP, doctor Carmen Å¢urcanu și doctor Mihai Mazilu. Proiectul a fost coordonat de directoarea Grădiniței cu Program Prelungit nr.18 din Focșani, alături de profesoara pentru învățământ preșcolar Mihaela Dogaru și profesoarele pentru învățământ preșcolar Veronica Necula și Gigea Dima. 
   La activitățile de educație sanitară au participat toți copiii de grupa mare. Micuții au promis că vor continua să pună în aplicare tot ceea ce i-au învățat medicii și că vor avea mai multă grijă de sănătatea lor și de ceea ce consumă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?