Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Doi bărbaţi au lovit o femeie


   Doi bărbați din Vidra vor fi judecați la Focșani după ce în toamna anului trecut au bătut o femeie. Valerică L., de 27 de ani, și prietenul său Suraj O., de 28 de ani, vor da explicații în fața magistraților de la Judecătoria Focșani pentru infracțiunea de vătămare corporală. 
   În actul de sesizare a instanței de judecată se arată că la data de 17 noiembrie 2012, partea vătămată a mers la un magazin din localitate, unde s-a întâlnit cu Valerică. Nu se știe din ce motiv, bărbatul ar fi jignit-o. Au fost rugați de proprietarul magazinului să părăsească incinta, dar conflictul a continuat și în stradă. Bărbatul s-a înfuriat rău și a lovit-o pe femeie cu palma peste față, după care a încercat să o lovească cu piciorul în spate, dar a atins-o peste brațul stâng. Femeia a plecat acasă ca să sune la poliție, dar conflictul a continuat cu soțul părții vătămate.
   În „horă” a intrat apoi Suraj, care s-a luat la ceartă cu fiul femeii. La locul conflictului a venit un echipaj de poliție, părțile vătămate s-au dus să reclame ceea ce li s-a întâmplat, ocazie cu care inculpații au început din nou să se manifeste violent. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, ca și cum nu ar fi fost de ajuns tot scandalul, Suraj ar fi lovit-o pe femeie cu un levier în spate, de față cu polițiștii. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital. Conform certificatului medico-legal, femeia bătută a avut nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale ca să-și revină. Bărbații nu recunosc comiterea faptei.
   Valerică este cunoscut ca recidivist, fiind condamnat anterior la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?