Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Ajutoare pentru patru familii nevoiaşe din Ploscuţeni


   Asociația „Familia Kolping” din Ploscuțeni a venit în sprijinul a patru  familii cu posibilități materiale scăzute din localitate, cărora le-a oferit, ieri, produse alimentare de bază, respectiv făină, zahăr, ulei, dar și jucării pentru copii și articole de îmbrăcăminte. Tot ieri, voluntarii cu suflet mare ai asociației au oferit un prânz cald unei familii nevoiașe din Ploscuțeni.
   Activitățile de binefacere inițiate de Asociația Kolping continuă la Ploscuțeni și astăzi, când în cadrul activității „Pentru cei uitați” vor face curat în cimitirul vechi al satului, amenajând mormintele neîngrijite. De asemenea, în cimitir vor planta mai multe flori. Sâmbătă, la Ploscuțeni va fi organizată activitatea „Pentru cei mici”, ocazie cu care va fi curățat de deșeuri și va fi vopsit și înfrumusețat spațiul de joacă de la Grădinița nr.1 din localitate. Toate aceste activități se desfășoară în cadrul proiectului „Deschide-ți inima o clipă doar, fii voluntar!”. 
   Această acțiune umanitară nu ar fi fost posibilă fără sprijinul agenților economici, care au răspuns apelului lansat de reprezentanții Asociației „Familia Kolping” din Ploscuțeni. Prin această inițiativă, oameni sărmani au fost ajutați să zâmbească și au înțeles că nu sunt singuri. „Mulțumesc tuturor agenților economici care ne-au sprijinit. Inițial am dorit să ajutăm o familie, dar pentru că s-au adunat atât de multe produse alimentare vom ajuta patru familii. Am fost impresionat plăcut cum s-au implicat cei cărora le-am cerut ajutorul. Tot ceea ce facem, vrem doar să ajutăm copiii din familiile cu posibilități reduse”, a spus Cătălin Cobzaru, președintele Asociației „Familia Kolping” din Ploscuțeni. 
   Voluntarii Kolping se implică în acțiuni similare de binefacere pentru al treilea an consecutiv, pentru implicarea de care au dat dovadă ei obținând locul I în cadrul proiectului „Deschide-ți inima o clipă doar, fii voluntar!”. Acest proiect marchează săptămâna voluntariatului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?