Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: ACCESUL maşinilor în faţa Sălii Polivalente ESTE INTERZIS!


   Tot mai mulți focșăneni care locuiesc în zona Sălii Sporturilor din Focșani se plâng de faptul că acest spațiu, care este un mini-parc în care se joacă mulți copii, este invadat deseori de mașini. La intrarea dinspre bulevard înspre platoul din fața Sălii există un stâlp pe care sunt așezate trei semne: unul privind ACCESUL INTERZIS, altul privind existența zonei cu RIDICÄ‚RI AUTO și altul privind PARCAREA INTERZISÄ‚. Foarte mulți șoferi ignoră însă existența acestui stâlp și parchează pe platou, părinții sau bunicii care sunt afară cu cei mici fiind obligați să fie mereu cu ochii în patru, pentru ca vreun șofer grăbit să nu lovească vreun copil care aleargă cu mingea ori se plimbă cu bicicleta. În ciuda faptului că există două parcări laterale, mulți șoferi certați și cu legea și cu bunul simț intră pe platoul din fața Sălii Polivalente, grăbiți să ajungă la curățătoria sau la farmacia din zonă. Cetățenii care îi văd pot suna la Poliția Locală pentru a sesiza situația, la numărul de telefon 0237/215005.

Primarul Bacinschi: Vom închide zona cu popi

    Întrebat despre posibilitatea închiderii acestui spațiu, astfel încât mașinile să nu mai aibă acces, primarul Decebal Bacinschi a spus că zona va fi delimitată cu popi. „O să închidem zona din fața Sălii Polivalente, cu popi, pentru a nu mai avea acces mașinile. E păcat, că acolo am pus bănci, flori, pentru a crea un spațiu frumos și vin și staționează fel de fel de mașini. Vom opri accesul lor”, ne-a declarat primarul Decebal Bacinschi.
    Daniel Gongu, director coordonator al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, spune că de multe ori angajații DJTS au anunțat poliția din cauza mașinilor staționate ilegal. „Există un semn de ridicare a autovehiculelor care sunt parcate uneori de unii nesimțiți și de multe ori angajații DJTS Vrancea au anunțat poliția pentru a ridica mașinile care staționau pe platoul din fața Sălii”, ne-a declarat Daniel Gongu.
    Åžeful Biroului Rutier Focșani, comisarul șef Cătălin Stegărescu, ne-a spus că varianta închiderii spa-țiului din fața Sălii Polivalente a fost luată în discuție de mai multe ori, dar nu s-a concretizat până acum. Momentan, și legal, au acces în această zonă doar mașinile care vin la competițiile sportive, restul participanților la trafic care opresc sau staționează în această zonă fiind pasibili de sancțiuni când sunt depistați de polițiștii rutieri.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?