Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Trei copii sunt cercetaţi pentru furt calificat


   Trei copii din Golești sunt cercetați de polițiști pentru că au furat mai multe bunuri dintr-o casă. În loc să se joace, aceștia, doi în vârstă de 12 ani, iar unul de 13 ani, au spart casa din Golești a unui bărbat care locuiește în Focșani. Ei au sustras bunuri în valoare de 1.000 lei.
   Oamenii legii ne-au spus că vinerea trecută, în jurul orei 13.50, au fost sunați  de Stoica A., din Focșani, care le-a spus că în noaptea de 8 spre 9 mai, persoane necunoscute au intrat în locuința sa din comuna Golești și i-au furat mai multe bunuri. Omul a estimat că valoarea bunurilor furate este de aproximativ 1.000 lei. În urma sesizării, polițiștii au început verificările pentru prinderea autorilor și recuperarea bunurilor furate din casă.
    În scurt timp, indiciile adunate i-au dus la cei trei copii, respectiv Andrei T., de 12 ani, Marius Andrei U., de 12 ani, și Florin U., de 13 ani. Din verificări a reieșit că ei au intrat în casă prin efracție, au luat bunurile, după care s-au făcut nevăzuți, fără să se gândească vreo clipă la faptul că polițiștii i-ar prinde. Oamenii legii ne-au spus că a fost întocmit dosar penal și că se efectuează cercetări pentru furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?