Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Şi-a însuşit bani din comenzile pentru termopane


   O focșăneancă va fi judecată pentru delapidare, după ce și-a însușit bani din aconturile date de clienți pentru achiziționarea de termopane. Este vorba despre Anca M., de 28 de ani, care a mai fost condamnată pentru infracțiuni similare.
   În rechizitoriul pe care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au întocmit pe numele femeii, se arată că în perioada iulie -septembrie 2012, în calitate de agent comercial, și-a însușit suma de 5.169 de lei, reprezentând avans de la clienții care doreau să achiziționeze tâmplărie și jaluzele. Femeia avea printre atribuții predarea sumelor de bani, prezentarea ofertelor și preluarea comenzilor. Reclamația a venit chiar de la clienții firmei, care s-au plâns că nu au mai primit comenzile.
   După ce au aflat de caz, reprezentanții firmei în cauză și-au onorat comenzile, dar femeia a ajuns în fața anchetatorilor, cărora le-a spus că a fost nevoită să procedeze în acest fel pentru că avea o rudă în spital. Procurorii au aflat ulterior că aceasta a mai fost condamnată pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată și delapidare.
   Dosarul va fi soluționat la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?