Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Claudia Prisecaru şi Cătălin Atănăsoaie au câştigat Crosul Vrancei


   Participare numeroasă la Eurocrosul Vrancei, desfășurat ieri, la Focșani. Peste 60 de atleți s-au întrecut pe traseul Mausoleul Eroilor  – Bulevardul București – Sala Polivalentă – Piața Unirii pentru a fi primii, dar și pentru a câștiga premiile în bani acordate de Consiliul Județean. Primii trei clasați au fost recompensați cu diplome și premii în bani astfel: locul I – 100 de euro, locul II – 75 de euro, locul III – 50 de euro. Premierea a fost făcută de Ionel Cel Mare, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea.  
   La masculin, podiumul a fost următorul: 1. Cătălin Atănăsoaie (CS Arena 2011 Bacău), 2. Cristian Gheor- ghe (LPS Focșani), 3. Petru Gabriel Ursu (LPS Focșani). Al doilea ocupant al podiumului, Cristian Gheorghe este antrenat de Marius Batog și se anunță a fi o mare speranță a atletismului românesc. La feminin, ierarhia a fost următoarea: 1. Claudia Prisecaru (Åžcoala nr. 3 din Focșani), 2. Corina Prisecaru (Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi din Focșani), 3. Nicoleta Coman (LPS Focșani). De subliniat faptul că Claudia Prisecaru a câștigat al doilea an consecutiv acest cros. 
   Cel mai tânăr participant la cros a fost Åžtefan Calapod (CS Arena 2011 Bacău), un copil de 8 ani care a primit o diplomă și un premiu de 50 euro, iar cel mai vârstnic participant a fost Cristian Vasile (57 de ani, din Focșani), care a câștigat 50 de euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?