Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Înscrieri la Concursul Naţional „Filmarea unui poem”


   Înscrierile pentru Consursul Național de Creație Media „Fimarea unui poem” au început, proiectul fiind inițiat de profesoara de informatică Maricica Apreutesei și coordonat împreună cu profesoara de limba română Nicoleta Racoviță, de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu. Evenimentul, înscris în Calendarul Activităților Educative Naționale 2013 al Ministerului Educației Naționale, la nr.59/A2, se desfășoară sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO- Subcomisia Comunicare și al Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, cu sprijinul Primăriei și al Casei Orășenești de Cultură Panciu.
   Concursul se adresează elevilor de liceu cu aptitudini, înclinații și interes pentru aplicațiile media, precum și celor pasionați de poezie. Fiecare echipă tehnică de lucru, alcătuită din elevi și un cadru didactic coordonator, poate participa cu mai multe lucrări, dar este foarte important de știut că participarea este condiționată de achitarea unei taxe în valoare de 20 de lei pentru fiecare lucrare înscrisă. 
   Potrivit regulamentului, creația, ce constă într-un scurt metraj care poate avea o durată maximă de 15 minute, trebuie să ecranizeze o poezie a unui autor român, alegerea poeziei aparținându-le candidaților. Obligatoriu, lucrările trebuie să fie creații originale ale autorilor. Înscrierea la competiția media se va putea face până pe data de 9 iunie 2013, fie cu ajutorul formularului care poate fi găsit pe site-ul concursului, fie prin poștă. Jurizarea și desemnarea câștigătorilor va avea loc în perioada 10-14 iunie, iar rezultatele vor fi afișate, pe același site, pe data de 15 iunie.
   Mai multe amănunte privind înscrierea, condițiile de participare și desfășurarea propriu-zisă a competiției media pot fi găsite pe blogul concursului, la http://filmareaunuipoem.blogspot.ro/, pe site-ul http://filmareaunuipoem.lispanciu.com sau pot fi obținute direct, de la organizatori, care pot fi contactați la adresele de e-mail filmareaunuipoem@gmail.com sau lispanciu@yahoo.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?