Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Elevii din Răcoasa vor participa la „Târgul de Dinozauri”


   Elevii clasei a V-a B, coordonați de diriginta Elena Cristescu, vor reprezenta Åžcoala Gimnazială Răcoasa la Concursul Național „Târgul de Dinozauri”, organizat de Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR) și Åžcoala Discovery. „«Târgul de Dinozauri» este o expozitie virtuală de proiecte cu dinozauri, realizate de echipe de elevi, coordonate de un profesor. Pentru crearea proiectului, echipele pot folosi origami, plastilină, machete din diverse materiale sau orice alte metode prin care să ilustreze felul în care arătau aceste animale, care încă ne mai bântuie imaginația”, a precizat profesoara Elena Cristescu.
   Aceasta a precizat că, până în prezent, elevii pe care îi îndrumă au realizat o expoziție de desene, iar în perioada urmatoare vor pregăti un mic spectacol cu câtecele despre dinozauri, o piesă de teatru, intitualtă „O prezentare cu dinozauri” referitoare la dinozaurii din Transilvania, dar și lucrări în Power Point cu informații și imagini reprezentative.
   Proiectul realizat de elevii din Răcoasa se intitulează „Dinoland Wonderland” și poate fi găsit pe site-ul concursului, la adresa  http://scoala.discovery.ro/targul-de-dinozauri/, unde au fost deja încărcate poze ale activitățlor realizate până în prezent.
   Jurizarea tuturor proiectelor înscrise va avea loc în perioada 13-26 mai 2013, când trei dintre echipele participante vor avea șansa de a câștiga premii constând în imprimante pentru fiecare membru al echipei câstigătoare, în timp ce profesorul coordonator va primi un laptop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?