Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Imobilul în care funcţionează Primăria Cîrligele va fi reabilitat


   Imobilele în care funcționează Primăria și Căminul Cultural din comuna Cîrligele vor fi reabilitate. Primarul comunei Cîrligele, Åžtefan Moscu, a declarat că anul acesta vrea să finalizeze cele două proiecte menționate mai sus. Este vorba de reabilitarea sediului Primăriei care a fost construită în 1938 și reabilitarea Căminului Cultural din satul Cîrligele. „Avem două proiecte pe care dorim cu orice preț să le finalizăm anul acesta. Este vorba de reabilitarea sediului Primăriei care a fost construită în 1938 și reabilitarea Căminului Cultural din satul Cîrligele, ambele cu finanțare din bugetul propriu”, a afirmat primarul Åžtefan Moscu. 
   Lucrările de reabilitare a imobilului în care funcționează Primăria Cîrligele au început deja și sunt avansate. Proiectul de reabilitare a clădirii costă aproximativ 800 de mii de lei, iar lucrările constau în refacerea efectivă a clădirii pe structură de beton, lucrări de izolații și hidroizolații, compartimentare, racordarea la utilități, grupuri sanitare, etc. „Vrem ca la finalul acestui proiect să reușim să avem un sediu de primărie modern care să fie în ton cu celelalte investiții deja realizate”, a precizat primarul Åžtefan Moscu. 
   Edilul șef din Cîrligele a spus că reabilitarea Căminului Cultural din satul Cîrligele va costa aproximativ 500 de mii de lei, iar lucrările vor consta în reparații interioare și exterioare pe actuala structură de rezistență, compartimentare multifuncțională, construirea unei anexe în care va fi amplasată centrala termică și un grup sanitar modern. La acest obiectiv ultimele reparații au fost făcute în anul 1991.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?