Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Keira Knightley se va căsători în acest weekend


   Actrița britanică Keira Knightley se va căsători cu logodnicul ei în sudul Franței, la sfârșitul acestei săptămâni, au afirmat mai multe surse pentru presa britanică. James Righton, solistul trupei rock The Klaxons, a cerut-o în căsătorie pe actrița britanică în mai 2012, după o relație de 15 luni. Nunta lor va avea loc în apropiere de Nisa, afirmă o sursă, citată de contactmusic.com. „Cei mai mulți dintre prietenii lor vor lua avionul pentru nunta lor, vineri. Au plănuit această ceremonie de ceva vreme, dar își doresc o nuntă mică și privată. Ar putea să se căsătorească în cadrul unei ceremonii complet private și într-un decor natural uluitor”, a spus o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.
   Cei doi artiști, care s-au mutat împreună la începutul anului 2012, s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, editorul de modă Alexa Chung, în ianuarie 2011. Keira Knightley a declarat într-un interviu recent pentru revista Marie Claire că nu este interesată de o nuntă mare și somptuoasă: „Nu suntem genul de persoane care să aprecieze o nuntă mare. Nu am nevoie de așa ceva. Deocamdată încerc să mă bucur de această logodnă”.
   Actrița britanică a avut o relație cu actorul Jamie Dornan, din 2003 până în 2005, și apoi cu Rupert Friend, colegul ei din distribuția filmului „Mândrie și prejudecată”, din 2004 până în decembrie 2010. Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrițe britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în „Star Wars Episodul I – Amenințarea fantomei „, unde „a împărțit” partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman.
   În toamna lui 2002, actrița a obținut un rol în „Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre”, continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casă.
   În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din „Mândrie și prejudecată”. Tot în 2006, actrița a fost votată cea mai sexy femeie din lume și a semnat un contract cu Chanel. În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul „Remușcare”, pelicula primind șase nominalizări la premiile Oscar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?