Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Copiii talentaţi se pot înscrie la Liceul de Artă


   Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani vine cu o ofertă de nerefuzat pentru toți cei care vor să își cultive talentele, în cadrul cursurilor de desen, pictură, icoane pe sticlă, modelaj, colaj, muzică pian, chitară, oboi, clarinet, flaut și violă, ce vor fi organizate în cadrul acestei unități de învățământ. Se fac înscrieri și completări de grupe pentru clasa pregătitoare, clasa I și clasa a V-a, specializările arte plastice și muzică. 
   Artiștii plastici își vor dezvolta abilitățile sub îndrumarea profesorilor bine pregătiți, care le vor îndruma pașii fie pentru armonizarea culorilor, fie pentru modelarea lutului sau realizarea de obiecte inedite și speciale. Cele mai reușite lucrări vor participa la concursuri și expoziții în țară și străinătate. Până acum, mai mulți elevi au obținut distincții la competiții internaționale. Elocvente sunt cele 36 de premii obținute de elevii claselor I-VIII la Concursul Internațional de pictură „Look and Learn” din Anglia.
   Grupa de muzică va fi inițiată în cunoașterea notelor muzicale, a sunetelor armonioase, studiind instrumentul ales alături de un profesor calificat. Elevii vor experimenta participarea la spectacole muzicale, concursuri și activități specifice, fiind încurajați să-și cultive talentul artistic. 
Înscrierile se fac până la data de 15 iunie, la secretariatul Liceului de Artă „Gh. Tattarescu” din strada Alecu Sihleanu, nr.6, Focșani. Relații suplimentare pot fi solicitate și la numărul de telefon 0237.238.574. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?